Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek, k jejich zabezpečení a umožňují si zapamatovat vámi vybrané nastavení webových stránek
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům

FAIRCAFE Restaurant

Denní menu (středa 22. listopadu)

Předkrm: Lehce zauzený kančí roastbeef s rukolou a křenovou majonézou (80 g) 155 Kč
Polévka: Bažantí vývar s knedlíčky ze zauzených kachních jater a zeleninovým julienne (250 ml) 80 Kč
Mufloní gulášek se slanými lívanci (150 g) 180 Kč
Grilované kachní prsíčko s bruselskou kapustou, pečenými kaštany, bramborovou kaší a šípkovou omáčkou (200 g) 245 Kč
Dančí hřbet v úpravě sous-vide s mrkvovým pyré, krupicovými noky a omáčkou z červeného vína a sušeného ovoce (200 g) 480 Kč
Panenka z divočáka s divokou brokolicí, restovanými liškami a brioškovou omáčkou (200 g) 190 Kč
Zvěřinový karbanátek s bramborou kaší a křenovým okurkem (150 g) 145 Kč
Tagliatelle s kančím ragú s kořenovou zeleninou, červeným vínem a brusinkami (250 g) 180 Kč
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Restaurant PAVILLON

Denní menu (středa 22. listopadu)

PŘEDKRM Zmrzlina z foie gras, perník, fazole tonka, sušenka 120 Kč
POLÉVKA Česneková polévka, kruton se sýrem comté 60 Kč
HLAVNÍ CHOD Risotto s rukolovým pestem a mozarellou 210 Kč
HLAVNÍ CHOD Top blade steak, variace karotky a dýně, zázvorovo-pomerančový dresing 265 Kč
HLAVNÍ CHOD Jehněčí casolette, bílé fazole 225 Kč
HLAVNÍ CHOD Rybí karbanátek, zelňák po asijsku 265 Kč
DEZERT Chia pudink, mango, kokos a čokoládová zmrzlina 70 Kč
HLAVNÍ CHOD Králík na hořčici, špecle 235 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Bad Jeff's barbeque

Denní menu (středa 22. listopadu)

Daily Soup: ( ask server ) 45 Kč
Starters:
Fried Onion strings w burnt onion dip (v) Smažené cibulové strunky s dipem z pražené cibulky 55 Kč
Buffalo Style Smoked Chicken Wings 6pc . Kuřecí křidélka „Buffalo“ s mírně / středně / velmi pálivou omáčkou dle výběru, mrkev, celer a dip z modrého sýra 95 Kč
Portobello Mushroom Stuffed with Blue Cheese and roasted shallot cream sauce (v). Portobello žampiony zapečené s modrým sýrem a smetanovou omáčkou z restované šalotky (v) 95 Kč
Mains:
Mac & Cheese w/ Pulled Pork Těstoviny se sýrovou omáčkou a trhaným vepřovým masem 175 Kč
Buffalo Pulled pork Sandwich w/ coleslaw, onion. Served with coleslaw Sandwich s pikantným trhaným vepřovým masem, , cibulí a coleslawem 165 Kč
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Malostranský restaurant Pod Petřínem

Denní menu (středa 22. listopadu)

Brokolicová jemná 35 Kč
Zbojnická hovězí roláda, špenát, bramborové knedlíky 129 Kč
Chilli guláš z vepřového masa, špekové knedlíky 119 Kč
Vepřový plátek na tlučeném pepři, dušená rýže 119 Kč
Smažené rybí filé, vařené brambory, citrón 119 Kč
Buřty pečené na černém pivě, chléb 119 Kč
Krůtí kostky na paprice, houskové knedlíky 119 Kč
Špíz z mletého masa , opečené brambory, tatarka 99 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Letná

Denní menu (středa 22. listopadu)

Rizoto doplněné sekaným špenátem a česnekem, podáváme s filírovaným kuřecím prsíčkem, sypeme parmezánem 98 Kč
Segedínský guláš připravujeme z libového vepřového plecka a zakysané smetany, kynutý houskový knedlík 98 Kč
Pečená loupaná plec z býka na omáčce z červeného vína a kořenové zeleniny, perleťové cibulky, žemlový knedlík 109 Kč
Hovězí karbanátek s nivou a uzeným špekem, restované fazolové lusky, pečené brambory ve slupce, šalotková majonéza 109 Kč
Hřbet z vepříka s pečenou červenou a bílou cibulí, bramborové hranolky, náš chilli kečup 119 Kč
Filátka duhového pstruha, limetková bramborová kaše 129 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených