FRESHERIE BISTRO

Denní menu (pondělí 26. února)

Brokolicový krém s mandlovými lupínky 55 Kč
Broccoli cream soup with almond chips
Kuřecí maso se zeleným curry, citrónová rýže, fazolky, mrkev 179 Kč
Chicken with green curry, lemon rice, beans, carrots
Pečený losos, baby špenát, brokolice, květák, kaše z červené řepy 195 Kč
Baked salmon, baby spinach, broccoli, cauliflower, beet mash
Gnocchi s lilkem, cuketa, červená cibulka, omáčka z rajčat 175 Kč
Gnocchi with aubergine, courgette, red onion, tomato sauce
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Prominent

Denní menu (pondělí 26. února)

Krémová polévka z čerstvých paprik se zakysanou smetanou 90 Kč
Kukuřičné kuře nadívané kachními foie gras s koňakovým želé a jablečným pyré s bazalkou 190 Kč
Grilovaná kachní prsa a jehněčí kýta na víně, restovaná zelenina a domácí bramborové noky se škvarky 390 Kč
Domácí medovník s malinovou zmrzlinou a omáčkou z vaječného likéru 90 Kč
Zvýhodněná cena za čtyřchodové menu 690,- Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

FAIRCAFE Restaurant

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka: Jemný celerový krém s máslovým krutonem (250 ml) 45 Kč
Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné (250 ml) 45 Kč
Grilovaný mečoun s italským rizotem a růžovým pepřem (150 g) 280 Kč
Pečená krůtí roláda se šalvějí s mačkaným bramborem (150 g) 155 Kč
Kuřecí Cordon bleu plněný šunkou a modrým sýrem s bramborovou kaší (150 g) 175 Kč
Vepřové masové kuličky ve smetanové omáčce s domácími hranolky a brusinkovou omáčkou (150 g) 165 Kč
Bezlepkové pohankovo – špenátové lívance s grilovaným rajčetem a omáčkou modrého sýra (3ks) 145 Kč
Dezert dne (1 ks) 45 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Restaurant PAVILLON

Denní menu (pondělí 26. února)

PŘEDKRM Krevetový koktejl, baby gem, řapíkatý celer 125 Kč
POLÉVKA Zvěřinový vývar, maso, domácí nudle a zelenina 65 Kč
HLAVNÍ CHOD Bramborové noky, špenát, parmazánová redukce (v) 210 Kč
HLAVNÍ CHOD Kuřecí prso, kaše z ovesných vloček, mascarpone, semínka 235 Kč
HLAVNÍ CHOD Mufloní bourguignon, žampiony, karotka, bramborový fondán 235 Kč
HLAVNÍ CHOD Jehněčí kýta, hrášek, pečené ředkvičky, máta 245 Kč
HLAVNÍ CHOD Pstruh lososovitý, holandská omáčka s yuzu, vařené brambory 265 Kč
DEZERT Makové taštičky, tvaroh, jogurtová zmrzlina 70 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Správné místo

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka: 0,25l Kuřecí vývar s masem, domácími nudlemi a zeleninou (1, 3, 9) 25 Kč
Polévka: 0,25l Česnekovo-petrželkový krém (9) 25 Kč
Menu č. 1: Čerstvé spaghetti, máslovo-lososová emulze, koriandr, kešú oříšky (1, 3, 4, 7, 8, 9) 85 Kč
Menu č. 2: Čočkové placičky, omáčka z pečených paprik, salátek (1, 9, 12) 85 Kč
Menu č. 3: Smažené žampiony, italské risotto (1, 3, 7, 9, 12) 90 Kč
Menu č. 4: 150g Kuřecí nudličky na zeleném curry, zelenině a sójové omáčce, pórková rýže (6, 9, 10) 115 Kč
Menu č. 5: 150g Vepřová kotleta, kedlubnové zelí, bramborové noky (1, 3, 7, 9) 120 Kč
Menu č. 6: 150g Burger s vepřovým bůčkem (wasabi majonéza, okurek, topinamburový chips, salát), hranolky (1, 3, 7, 9, 10) 150 Kč
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Pastař

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka:
Zeleninová polévka s bulgurem 59 Kč
Pasta:
Pasta se šťavnatým trhaným hovězím masem, sušenými rajčaty, baby špenátem a kapustou 139 Kč
Parmazánové risotto s brokolicí 139 Kč
Hlavní chody:
Selečí kotletky s kroupami a se zeleninou 159 Kč
Menu:
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace