Prominent

Denní menu (pondělí 26. února)

Krémová polévka z čerstvých paprik se zakysanou smetanou 90 Kč
Kukuřičné kuře nadívané kachními foie gras s koňakovým želé a jablečným pyré s bazalkou 190 Kč
Grilovaná kachní prsa a jehněčí kýta na víně, restovaná zelenina a domácí bramborové noky se škvarky 390 Kč
Domácí medovník s malinovou zmrzlinou a omáčkou z vaječného likéru 90 Kč
Zvýhodněná cena za čtyřchodové menu 690,- Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

FAIRCAFE Restaurant

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka: Jemný celerový krém s máslovým krutonem (250 ml) 45 Kč
Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné (250 ml) 45 Kč
Grilovaný mečoun s italským rizotem a růžovým pepřem (150 g) 280 Kč
Pečená krůtí roláda se šalvějí s mačkaným bramborem (150 g) 155 Kč
Kuřecí Cordon bleu plněný šunkou a modrým sýrem s bramborovou kaší (150 g) 175 Kč
Vepřové masové kuličky ve smetanové omáčce s domácími hranolky a brusinkovou omáčkou (150 g) 165 Kč
Bezlepkové pohankovo – špenátové lívance s grilovaným rajčetem a omáčkou modrého sýra (3ks) 145 Kč
Dezert dne (1 ks) 45 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Restaurant PAVILLON

Denní menu (pondělí 26. února)

PŘEDKRM Krevetový koktejl, baby gem, řapíkatý celer 125 Kč
POLÉVKA Zvěřinový vývar, maso, domácí nudle a zelenina 65 Kč
HLAVNÍ CHOD Bramborové noky, špenát, parmazánová redukce (v) 210 Kč
HLAVNÍ CHOD Kuřecí prso, kaše z ovesných vloček, mascarpone, semínka 235 Kč
HLAVNÍ CHOD Mufloní bourguignon, žampiony, karotka, bramborový fondán 235 Kč
HLAVNÍ CHOD Jehněčí kýta, hrášek, pečené ředkvičky, máta 245 Kč
HLAVNÍ CHOD Pstruh lososovitý, holandská omáčka s yuzu, vařené brambory 265 Kč
DEZERT Makové taštičky, tvaroh, jogurtová zmrzlina 70 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Správné místo

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka: 0,25l Kuřecí vývar s masem, domácími nudlemi a zeleninou (1, 3, 9) 25 Kč
Polévka: 0,25l Česnekovo-petrželkový krém (9) 25 Kč
Menu č. 1: Čerstvé spaghetti, máslovo-lososová emulze, koriandr, kešú oříšky (1, 3, 4, 7, 8, 9) 85 Kč
Menu č. 2: Čočkové placičky, omáčka z pečených paprik, salátek (1, 9, 12) 85 Kč
Menu č. 3: Smažené žampiony, italské risotto (1, 3, 7, 9, 12) 90 Kč
Menu č. 4: 150g Kuřecí nudličky na zeleném curry, zelenině a sójové omáčce, pórková rýže (6, 9, 10) 115 Kč
Menu č. 5: 150g Vepřová kotleta, kedlubnové zelí, bramborové noky (1, 3, 7, 9) 120 Kč
Menu č. 6: 150g Burger s vepřovým bůčkem (wasabi majonéza, okurek, topinamburový chips, salát), hranolky (1, 3, 7, 9, 10) 150 Kč
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Jedna Báseň wine & coffee bar

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka - Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1, 3, 7) 29 Kč
Polévka - Cizrnový krém se zeleninou (7, 9) 29 Kč
Hlavní chod - Rigatoni cacio e pepe (pepřové těstoviny) s kuřecím masem sypané goudou (1, 3, 7) 89 Kč
Hlavní chod - Grilovaný hermelín na salátku s avokádem, granátovým jablkem a rajčaty podávaný s opečenou bagetkou (1, 7, 12) 89 Kč
Hlavní chod - 150g Krůtí steak v sezamu se sladko-kyselou chilli omáčkou podávaný se zelenými fazolkami a bramborovým pyré (6, 7) 129 Kč
Dezert - Kokosová panna cotta s čokoládou (5, 6, 7, 8) 64 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Jedna Báseň Bohunice

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka - Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1, 3, 9) 29 Kč
Polévka - Hráškový krém se zakysanou smetanou (7, 9) 29 Kč
Hlavní chod - 300g Lasagne s kousky lososa, špenátem, ricottou a smetanou (1, 3, 7) 99 Kč
Hlavní chod - 2ks Cuketové placičky s máslovými šťouchanými bramborami a pažitkovým dipem ze zakysané smetany (1, 3, 7, 9) 89 Kč
Hlavní chod - 150g Kousky vepřové panenky, marinované v zázvoru, chilli, koriandru, česneku a sojové omáčce s jasmínovou rýží (6) 129 Kč
Hlavní chod - 150g Rib eye steak z vyzrálého hovězího, pepřová omáčka, steakové hranolky (7) 189 Kč
Hlavní chod - Filety Pstruha Duhového (120-150g) s vařenými bramborami, bylinkovým máslem a salátkem (4, 7) 199 Kč
Hlavní chod - Ciabatta burger s grilovaným kozím sýrem, glazovanou červenou cibulkou a rukolou, steakové hranolky a domácí tatrská omáčka (1, 3, 7, 12) 149 Kč
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Central

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka : Oukrop – tradiční česneková polévka s opečeným chlebem
MENU 1 : Rizoto s kuřecím masem, zeleninou, sypané sýrem, znojemský okurek 95 Kč
MENU 2 : Vepřový steak na grilu se slaninovou kukuřicí, opékané brambory 109 Kč
MENU 3 : Tatarský biftek z květové špičky podávaný s topinkami a česnekem 159 Kč
MENU 4 : Farmářský salát – mix salátů, rest.brambory se slaninou, vejce, hořčič.zálivka 119 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace