Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

FAIRCAFE Restaurant

Denní menu (neděle 19. ledna)

Polévka: Zeleninový vývar se zázvorem, fenyklem, česnekem a vaječnou sedlinou (250 ml) 45 Kč
Polévka: Gulášová polévka (250 ml) 55 Kč
Gratinovaná brokolice s celerovou slámou, mandlemi, domácí focacciou a bylinkovo-jogurtovým dipem (250 g) 145 Kč
Špagety sypané parmazánem se sušenými rajčaty, olivami a ančovičkami (250 g) 175 Kč
Krůtí medailonky s bramborovou kaší, omáčkou z pečených paprik a rukolou (200 g) 195 Kč
Rajská omáčka s vařeným hovězím masem a domácím houskovým knedlíkem (150 g) 165 Kč
Jarní závitky s trhaným kachním masem, křupavou zeleninou a koriandrem, asijská omáčka (3 ks) 215 Kč
Dezert: Týdenní dezert (1 ks) 45 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Restaurace Stavba

Denní menu (neděle 19. ledna)

Polévka - Fazolová s klobásou
1.Květákové kung-pao, jasmínová rýže 98 Kč
2.Těstoviny s kuřecím masem, smetanou a brokolicí sypané nivou 108 Kč
3. Vepřové výpečky, dušený špenát, vařené brambory 108 Kč
K víkendovému menu zvýhodněná cena espressa s mlékem 18,-
Přidat do oblíbených