V ZAHRADĚ

Daily menu (monday April 23rd)

Krém z medvědího česneku s bylinkovými krutony 45 CZK
Soté z krůtích stehen s houbami, široké nudle 145 CZK
Máslová brioška plněná trhaným vepřovým kolínkem, pikantní cibule, naše hranolky 155 CZK
Zeleninový salát s marinovaným sýrem a petrželovým olejem 135 CZK
Křupavý salát s grilovaným kuřetem, máslovými krutony a ančovičkovým dresingem 155 CZK
Krkovice z grilu z plemene Duroc 250g, grilované houby, tatarská omáčka, pečené brambory 185 CZK
Reserve a table Add to Favourites

FAIRCAFE Restaurant

Daily menu (monday April 23rd)

Polévka: Rybí bisque provoněný šafránem a čerstvou řeřichou (250 ml) 65 CZK
Polévka: Hovězí vývar s domácí petrželovou raviolou plněnou masem a zeleninou (250 ml) 55 CZK
Plněný paprikový lusk s rajčatovou omáčkou a houskovým knedlíkem (150 g) 135 CZK
Grilovaná vepřová kotleta s kostí, jemně pikantní fazolové pyré a pečené rozmarýnové brambory (250 g) 225 CZK
Pečený candát na másle a bylinkách, omáčka putanesca a pažitkové grenaille brambůrky (150 g) 245 CZK
Hovězí nudličky z pravé svíčkové se žampiony, smetanou a okurkou, domácí špecle (150 g) 280 CZK
Smažená kuřecí kapsa s modrým sýrem, chorizem a karotkovým pyré (150 g) 155 CZK
Dezert dne (1 ks) 45 CZK
Reserve a table Add to Favourites

FRESHERIE BISTRO

Daily menu (monday April 23rd)

Krém z grilované zeleniny, kozí sýr 59 CZK
Grilled vegetable cream soup, goat cheese
Vepřová panenka s pak choi, pečené žampiony, brambory Grenaille, pyré z červené řepy, bylinkový vinaigrette 195 CZK
Pork tenderloin with pakchoi, roasted mushrooms, Grenaille potatoes, beetroot purée, herb vinaigrette
Pečená pražma královská, vařený chřest, cizrna, rajčata, brokolice 205 CZK
Roasted seabream, steamed asparagus, chickpeas, tomatoes, broccoli
Fettuccine s boloňskou omáčkou, strouhaný parmazán 189 CZK
Fettuccine with Bologna sauce, grated parmesan cheese
Show more Reserve a table Add to Favourites

Miyabi restaurant

Daily menu (monday April 23rd)

kombi obentó menu - gjú jasai umani /dušené hovězí se zelelninou/, tempura mix /mix rybí tempury/, mojaši /restované sojové výhonky/, rýže, misoširu, salát, ovoce, čaj hódžiča 225 CZK
niku obentó menu - gjú jasai umani /dušené hovězí se zelelninou/, mojaši /restované sojové výhonky/, rýže, misoširu, salát, ovoce, čaj hódžiča 205 CZK
sakana obentó menu - tempura mix /mix rybí tempury/, mojaši /restované sojové výhonky/, rýže, misoširu, salát, ovoce, čaj hódžiča 245 CZK
vege tófu obentó menu - tófu polední menu dle denní nabídky připravené na japonský způsob, rýže, misoširu, salát, ovoce, čaj hódžiča 205 CZK
tempura obentó menu - smažené maso, ryby a zelenina v jemném tempura těstíčku s vývarem tencuju 225 CZK
vege tempura obentó menu - smažená zelenina a houby v jemném tempura těstíčku s vývarem tencuju 205 CZK
čirašizuši s úhořem - suši rýže s mrkví, šítake, lotosovým kořenem a naloženým zázvorem, zdobená úhořem, omeletou kinši tamago a cukrovými lusky 350 CZK
čirašizuši vege - suši rýže s mrkví, šítake, lotosovým kořenem a naloženým zázvorem, zdobená gobo kimpirou, omeletou kinši tamago a cukrovými lusky 235 CZK
Reserve a table Add to Favourites

Trifot Restaurant

Daily menu (monday April 23rd)

Kuřecí kaldoun 40 CZK
Gazpacho 40 CZK
Fusilli ve smetanové omáčce s kousky grilované panenky 170 CZK
Kuřecí rizoto s mrkví a kukuřicí, sypané sýrem, kyselá okurka 120 CZK
Lososový závin na malém listovém salátku s citrónovým přelivem 180 CZK
Bylinkový kuskus s grilovanou zeleninou 130 CZK
Malý ledový salát s mozzarellou 40 CZK
Kynutý koláč s drobenkou dle nabídky 50 CZK
Show more Reserve a table Add to Favourites

Restaurant PAVILLON

Daily menu (monday April 23rd)

PŘEDKRM Hovězí rostbíf, celerová remuláda s hrubozrnnou hořčicí 60 CZK
POLÉVKA Uzená s kroupami, brambory, majoránka 60 CZK
HLAVNÍ CHOD Grilovaný sýr, zeleninový salát (v) 180 CZK
HLAVNÍ CHOD Mangalice, kysané zelí, bramborový knedlík 210 CZK
HLAVNÍ CHOD Kuřecí prso teriaky, jasmínová rýže 235 CZK
HLAVNÍ CHOD Kůzlečí lasagne 220 CZK
HLAVNÍ CHOD Okoun nilský, salát z beluga čočky, yuzu 265 CZK
DEZERT Pistaciový craquelin, cream puff 60 CZK
Reserve a table Add to Favourites

Konfit Restaurant

Daily menu (monday April 23rd)

Bílý chřest, vepřová šunka z naší udírny, omáčka beurre blanc 199 CZK
Krémová polévka z bílého chřestu 89 CZK
Risotto se zeleným chřestem, Grana Padano 239 CZK
Bílý chřest, holandská omáčka, vařený brambor, pažitka 259 CZK
Telecí steak Maminha, zelený chřest, omáčka z čerstvých smržů, gratinovaný brambor 399 CZK
Chřestový cheesecake 129 CZK
Reserve a table Add to Favourites

Valdštejn

Daily menu (monday April 23rd)

Brokolicová polévka s pražskou šunkou 30 CZK
Rump steak z hovězí kýty na grilu, fazolové lusky na slanině, krémové brambory s majoránkou 140 CZK
nás vyrobené těstoviny Fusilli s tomaty, čerstvým chilli a česnekem, sýr Grana Padano 105 CZK
Kuřecí nudličky restované na bylinkovém másle s cukrovou kukuřicí tomaty a žampióny, pečené brambory ve slupce, česneková smetana 120 CZK
Reserve a table Add to Favourites
For the providing of the services we use personalized ads and for analyzing of the attendance we use cookies. By using this website you are agreeing to these terms and conditions. More information