V Zahradě

Daily menu (tuesday November 21st)

Vývar s naším uzeným masem a kořenovou zeleninou, kroupy 45 CZK
Grilovaná vepřová panenka, šťouchaná dýně, uzená cibule 165 CZK
Křupavá kuřecí játra s jablečnou omáčkou, pečené brambory 145 CZK
Trhaný salát s mladým špenátem, vejce, naše křupavá slanina 135 CZK
Reserve a table Add to Favourites

Prominent

Daily menu (tuesday November 21st)

Zauzené kachní prso s restovanými játry a paštikou 150 CZK
Kachní vývar s žaludky, cizrnovým pyré a Calvadosem 90 CZK
Martinské pečené husí stehno podávané se skořicovým zelím a chlupatými knedlíky se škvarky 490 CZK
Domácí povidlové buchty s tvarohovou omáčkou a makovou zmrzlinou 90 CZK
Reserve a table Add to Favourites

Restaurant PAVILLON

Daily menu (tuesday November 21st)

PŘEDKRM Zmrzlina z foie gras, perník, fazole tonka, sušenka 120 CZK
POLÉVKA Česneková polévka, kruton se sýrem comté 60 CZK
HLAVNÍ CHOD Risotto s rukolovým pestem a mozarellou 210 CZK
HLAVNÍ CHOD Top blade steak, variace karotky a dýně, zázvorovo-pomerančový dresing 265 CZK
HLAVNÍ CHOD Jehněčí casolette, bílé fazole 225 CZK
HLAVNÍ CHOD Rybí karbanátek, zelňák po asijsku 265 CZK
DEZERT Chia pudink, mango, kokos a čokoládová zmrzlina 70 CZK
HLAVNÍ CHOD Králík na hořčici, špecle 235 CZK
Reserve a table Add to Favourites

FAIRCAFE Restaurant

Daily menu (tuesday November 21st)

Předkrm: Lehce zauzený kančí roastbeef s rukolou a křenovou majonézou (80 g) 155 CZK
Polévka: Bažantí vývar s knedlíčky ze zauzených kachních jater a zeleninovým julienne (250 ml) 80 CZK
Mufloní gulášek se slanými lívanci (150 g) 180 CZK
Grilované kachní prsíčko s bruselskou kapustou, pečenými kaštany, bramborovou kaší a šípkovou omáčkou (200 g) 245 CZK
Dančí hřbet v úpravě sous-vide s mrkvovým pyré, krupicovými noky a omáčkou z červeného vína a sušeného ovoce (200 g) 480 CZK
Panenka z divočáka s divokou brokolicí, restovanými liškami a brioškovou omáčkou (200 g) 190 CZK
Zvěřinový karbanátek s bramborou kaší a křenovým okurkem (150 g) 145 CZK
Tagliatelle s kančím ragú s kořenovou zeleninou, červeným vínem a brusinkami (250 g) 180 CZK
Show more Reserve a table Add to Favourites

Etnosvět

Daily menu (tuesday November 21st)

Krém z červené řepy s koprem (veganský, bezlepkový) 45 CZK
Závin plněný dýní, kaštany a sýrem 115 CZK
Petrželové risotto s hlívou a parmezánem (bezlepkové) 135 CZK
Vege řízečky s pečenými brambory 155 CZK
Wontony se sladkokyselou omáčkou s pak choi (veganské) 135 CZK
Menu 1: Krém z červené řepy s koprem (veganský, bezlepkový) + Závin plněný dýní, kaštany a sýrem 135 CZK
Menu 2: Krém z červené řepy s koprem (veganský, bezlepkový) + Petrželové risotto s hlívou a parmezánem (bezlepkové) 155 CZK
Menu 3: Krém z červené řepy s koprem (veganský, bezlepkový) + Vege řízečky s pečenými brambory 175 CZK
Show more Reserve a table Add to Favourites
For the providing of the services we use personalized ads and for analyzing of the attendance we use cookies. By using this website you are agreeing to these terms and conditions. More information