Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

V ZAHRADĚ

Daily menu (monday August 26th)

Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou 45 CZK
Grilované kuřecí prso s pečenou brokolicí a nádivkou z medvědího česneku 155 CZK
Řízek z vepřové kýty, šťouchané brambory, okurkový salát 155 CZK
Salát s červenou řepou, bramborami a koprem 135 CZK
Vepřová žebírka (500g) s pečenou brioškou, salát z křupavého zelí a ředkviček 225 CZK
Reserve a table Add to Favourites

Grand Cru Restaurant

Daily menu (monday August 26th)

Slepičí consommé, zelenina, domácí nudle 160 CZK
Meloun, feta, máta, citrón 180 CZK
Marinovaný pstruh duhový, granita, jablko, vanilka 205 CZK
Kalamára, kreveta, brambor, oliva 260 CZK
Čerstvé těstoviny, vejce 63°C, houby, lanýž 220 CZK
Ryba dne 490 CZK
Zauzené risotto, bazalka, rajčata 290 CZK
Telecí líčka, bramborové pyré, zelí 330 CZK
Show more Reserve a table Add to Favourites

Miyabi restaurant

Daily menu (monday August 26th)

kombi obentó - sakana tempura (různé druhy ryb v jemným japonským těstíčku),buta šogajaki (vepřové smažené kousky marinové v zázvoru),misoširu, salát, ovoce, čaj hódžiča 225 CZK
niku obentó - buta šogajaki (vepřové smažené kousky marinové v zázvoru, rýže, misoširu, salát, ovoce, čaj hódžiča 205 CZK
sakana obentó -sakana tempura (různé druhy ryb v jemným japonským těstíčku), rýže, misoširu, salát, ovoce, čaj hódžiča 255 CZK
tempura obentó menu - smažené ryby a zelenina v jemném tempura těstíčku s vývarem tencuju, rýže, ovoce, čaj hódžiča 235 CZK
suši obentó menu - nigiri 3ks, uramaki 8ks, misoširu, ovoce, čaj hódžiča 390 CZK
suši a sašimi obentó menu - kousky čerstvých mořských ryb a konjaku s wasabi a ředkví daikon, uramaki 8ks, misoširu, ovoce, čaj hódžiča 450 CZK
Reserve a table Add to Favourites

La Rotonde Restaurant

Daily menu (monday August 26th)

Kachní rilettes s cibulovou marmeládou a opečeným toastem
Krevetový koktejl s melounem a avokádem
Ledová okurková polévka s uzeným lososem
Kuřecí játra na cibulce se špenátem a bramborovou kaší
Pečená pražma s cuketovým ragú a olivovou tapenádou
Špenátové cannelloni s tomatovým krémem
Pistáciový eclair se smetanovou zmrzlinou
Granita z prosecca a pomeranče
Reserve a table Add to Favourites