Cookies settings

Cookies are small text files that are sent and saved to your browser when visiting Restu website or our partner sites.

Sokolovna Průhonice

Daily menu (tuesday February 12th)

Vývar z uzeného kolínka s vejcem, bramborami a masem 55 CZK
Grilované krůtí prsíčko marinované v jogurtu a citrónu, zeleninový cous-cous, omáčka sweet and sour 225 CZK
Gratinované cukety plněné masovým ragú, ovčí sýr pecorino, rukola, tomatová omáčka, bazalka 195 CZK
Smažená vinná klobása, pažitkové brambory, naše remuláda, salát z nakládané zeleniny 185 CZK
Zeleninové kari s cizrnou, dýní a jablky, jasmínová rýže, kokosové mléko, koriandr, pakchoi, sezamová semínka 195 CZK
Reserve a table Add to Favourites

Pizza Coloseum Průhonice

Daily menu (tuesday February 12th)

CAPOCOLLO DI MAIALE CON SALSA DI FUNGHI Vepřová krkovice s houbovou omáčkou a pečenými bramborami na tymiánu 189 CZK
POLLO CON POMODORI E OLIVE Grilovaná kuřecí prsa s rajčaty a olivami, dušená rýže 159 CZK
SPAGHETTI CON PATATE E PROSCIUTTO Spaghetti s prosciuttem, bramborami, česnekem a grana padano 149 CZK
FUSILLI CON POLLO E SALSA DI PEPERONI Fusilli s kuřecím masem a omáčkou z pečených paprik, rukola 139 CZK
PIZZA WURSTEL E PANCETTA Pizza se sugem, mozzarellou, párkem, slaninou a paprikami 129 CZK
INSALATA VERDE CON CECI Míchaný listový salát s cizrnou, sušenými rajčaty, olivami a ředkvičkami, jogurtovo-mátový dresink 129 CZK
Reserve a table Add to Favourites

Paloma Průhonice

Daily menu (tuesday February 12th)

5-chodové polední menu s výběrem ze 3 hlavních chodů a 3 dezertů 1390 CZK
Trilogie
Amuse bouche dle ročního období
Mušle sv. Jakuba — Pečené svatojakubské hřebenatky obalené v černých lanýžích a parmazánu, doprovázené pečeným celerem na lanýžovém másle a jablky Granny-Smith
nebo
Mušle sv. Jakuba — Pečené svatojakubské hřebenatky obalené v černých lanýžích a parmazánu, doprovázené pečeným celerem na lanýžovém másle a jablky Granny-Smith
nebo
Srnčí hřbet s omáčkou Grand Veneur — Srnčí hřbet v krustě z jalovce a pistácií, podávaný s konfitem z dýně a jedlých kaštanů, přelitý omáčkou Grand Veneur s červeným rybízem
Show more Reserve a table Add to Favourites