FRESHERIE BISTRO

Denní menu (pondělí 26. února)

Brokolicový krém s mandlovými lupínky 55 Kč
Broccoli cream soup with almond chips
Kuřecí maso se zeleným curry, citrónová rýže, fazolky, mrkev 179 Kč
Chicken with green curry, lemon rice, beans, carrots
Pečený losos, baby špenát, brokolice, květák, kaše z červené řepy 195 Kč
Baked salmon, baby spinach, broccoli, cauliflower, beet mash
Gnocchi s lilkem, cuketa, červená cibulka, omáčka z rajčat 175 Kč
Gnocchi with aubergine, courgette, red onion, tomato sauce
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Pastař

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka:
Zeleninová polévka s bulgurem 59 Kč
Pasta:
Pasta se šťavnatým trhaným hovězím masem, sušenými rajčaty, baby špenátem a kapustou 139 Kč
Parmazánové risotto s brokolicí 139 Kč
Hlavní chody:
Selečí kotletky s kroupami a se zeleninou 159 Kč
Menu:
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Etnosvět

Denní menu (pondělí 26. února)

Dýňový krém se zázvorem (veganský, bezlepkový) 45 Kč
Selský salát s brambory a vajíčkem 115 Kč
Gnocchi s růžičkovou kapustou, smetanou a kaštany 135 Kč
Portobello řízek s bramborovým pyré 155 Kč
Sladko-kyselá čočka s uzeným tempehem (veganská, bezlepková) 135 Kč
Menu 1: Dýňový krém se zázvorem (veganský, bezlepkový) + Selský salát s brambory a vajíčkem 135 Kč
Menu 2: Dýňový krém se zázvorem (veganský, bezlepkový) + Gnocchi s růžičkovou kapustou, smetanou a kaštany 155 Kč
Menu 3: Dýňový krém se zázvorem (veganský, bezlepkový) + Portobello řízek s bramborovým pyré 175 Kč
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Augustine Restaurant

Denní menu (pondělí 26. února)

Rybí fumet | šafrán | quenelles | fenykl | koprový olej
Raviola | ragú z krůtích krků | pomerančové pyré | karotka | arónie
Zimní treska “Skrei” | čočka Beluga | pak choi
Kančí panenka | cibule Borettana | bramborový závin | kapusta
Ananasový dortík | mučenka | vanilková ganáž | drobenka | citronový sorbet
Výběr evropských sýrů | ovocný chléb | čatní | ořechy s medem
2 chodové menu 380 Kč
3 chodové menu 480 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

U Dvou Pánů

Denní menu (pondělí 26. února)

Polévka dle denní nabídky 30 Kč
Hovězí maso po Burgunsku s bramborovou kaší 145 Kč
Rizoto z rýže Carnaroli s vepřovou panenkou 100g, rukolou
a sýrem Grana Padano 135 Kč
Uzená krkovice s čočkou na kyselo, vajíčkem, kyselou okurkou
a smaženou cibulkou 125 Kč
Smažený hermelín s vařenými brambory a domácí tatarskou omáčkou 125 Kč
Alsaská pizza s kousky lososa, červenou cibulkou, rozmarýnem a cremé fraiche 145 Kč
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Café Lounge

Denní menu (pondělí 26. února)

Šéfkuchař Michal Černý a jeho tým pro Vás připravili:
PŘEDKRMY
Mořský vlk s kedlubnou, zázvorem a avokádem 160 Kč
Marinované hovězí s květákem a houbovou majonézou 130 Kč
Pórková s bramborem a smetanou 75 Kč
HLAVNÍ CHODY
Plátky telecí kýty s pečeným celerem, kadeřávkem a bramborovým pyré 190 Kč
Kachní stehno s červenou řepou, švestkami a červeným zelím 230 Kč
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace