Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Sokolovna Průhonice

Denní menu (středa 16. října)

Čočková polévka s opečenou anglickou slaninou 55 Kč
Roastbeef z hovězí kýty, bramborové pusinky s parmezánem, pečená zelenina, foie gras omáčka 245 Kč
Salát Nicoise, listový salát, brambory, tuňák, fazolky, cherry rajčata, vejce, ančovičky, pančeta 245 Kč
Čerstvé těstoviny linguine s boloňskou omáčkou, parmezán, rukola 195 Kč
Grilovaný zauzený sýr tofu na zeleném kari, jasmínová rýže, zelenina, koriandr, sezamová semínka, klíčky 195 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Pizza Coloseum Průhonice

Denní menu (středa 16. října)

ZUPPA DI ZUCCA (7) krémová dýňová polévka s kysanou smetanou a balsamicem 65 Kč
200 g HAMBURGER DI POLLO (1,3,6) kuřecí burger – opečená houska, bbq omáčka, ledový salát, rajče, nakládaná okurka, glazovaná cibule a smažené bramborové chipsy 175 Kč
CASARECCE ALLA MOLISANA (1,7) s restovanou slaninou, kuřecím masem, rajčaty, cibulkou a bílým vínem 155 Kč
150 g CARNE DI MAIALE CON CAVOLO (1,3,7) segedínský guláš se smetanou a domácími špekovými knedlíky 149 Kč
RISOTTO CON ZUCCA (7) dýňové risotto se šalvějí a opečenou pancettou 145 Kč
INSALATA VERDE CON CECI (7) míchaný listový salát s cizrnou, sušenými rajčaty, olivami a ředkvičkami, jogurtovo-mátový dresink 129 Kč
Toskánská s luštěninami 39 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Paloma Průhonice

Denní menu (středa 16. října)

5-chodové polední menu s výběrem ze 2 hlavních chodů a 2 dezertů 990 Kč
Trilogie
Amuse bouche dle ročního období
Kambala s Bellota chorizem — V briošce pečený filet z kambaly lovené na udici, servírovaný s krémovou kukuřičnou polentou, pikantní pěnou a chipsy z choriza
nebo
Kuře à la Royale — Královská galantýna z kukuřičného kuřete s kachními foie gras pečená 36 hodin, doprovázená restovanými hříbky, podzimní zeleninou, česnekovým pyré a kuřecím jus
Paris-Brest s limetkou — Odpalované těsto plněné praliné z opražených lískových oříšků z Piemontu, konfit z limetky, crème anglaise s citrónem, karamelem a lískovými oříšky
nebo
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených