Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Sokolovna Průhonice

Denní menu (pátek 6. prosince)

Hrachová polévka s anglickou slaninou 55 Kč
Burger s trhaným jehněčím masem; konfitovaný česnek, tymiánová majonéza, pečené brambory, listový salát 215 Kč
Asijské nudle se třemi druhy mas /hovězí, vepřové, kuřecí/; vejce, zelenina, koriandr, sezamová semínka, sójová omáčka 195 Kč
Smažené růžičky květáku; petrželkové brambory, naše tatarská omáčka 185 Kč
Filátko sumečka s krustou z černého chleba, dýňových semínek a ořechů; cizrnové pyré s červenou řepou, karotka, pakchoi 225 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Pizza Coloseum Průhonice

Denní menu (pátek 6. prosince)

150g HAMBURGER DI VITELLO - „TELECÍ BURGER“ telecí maso, ledový salát, rajčata, glazovaná cibule, bbq omáčka a smažené bramborové chipsy 199 Kč
TAGLIOLINI CON CARNE DI MAIALE E POMODORI SECCHI - Tagliolini s nudličkami z vepřové panenky, sušená rajčata, smetana, česnek 179 Kč
RISOTTO CON POLLO E FUNGHI - Risotto s kuřecím masem, houbami , česnekem, a parmazánem 165 Kč
200gCOSCIA DI MAIALE AL FORNO CON PATATE E CRAUTI - Pečená vepřová kýta na česneku s bramborovou lepenicí 145 Kč
150g CAPICOLLO DI MAIALE AFFUMICATO E LENTICCHIE - Grilovaná uzená krkovička s čočkou na kyselo, kyselou okurkou, smaženou cibulkou a škvarkami 129 Kč
PIZZA ALLA CIPOLA ROSSA E CHERRY - Pizza se sugem, mozzarellou, červenou cibulkou, rucolou a cherry rajčátky 129 Kč
Česneková s vejcem a slaninou | Garlic soup with egg and bacon 39 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Paloma Průhonice

Denní menu (pátek 6. prosince)

5-chodové polední menu s výběrem ze 2 hlavních chodů a 2 dezertů 990 Kč
Trilogie
Amuse bouche dle ročního období
Mušle sv. Jakuba — Hřebenatky pečené na másle s květákovou kreací a pečenými mandlemi, doprovázené krémovou korálovou omáčkou ochucenou suchým vermutem
nebo
Srnec Grand Veneur — Obalovaný srnčí hřebet ve strouhance z domácího žitného chleba s variací červené řepy a omáčkou Grand Veneur s konfitem z červeného rybízu
Paris-Brest s limetkou — Odpalované těsto plněné praliné z opražených lískových oříšků z Piemontu, konfit z limetky, crème anglaise s citrónem, karamelem a lískovými oříšky
nebo
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených