Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Tyto cookies jsou nutné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek a k jejich zabezpečení
Tyto cookies nám pomáhají pochopit, jak naše webové stránky používáte, a tím zlepšit výkon stránek a přizpůsobit je vašim potřebám
Tyto cookies nám umožňují sledovat návštěvníky našich webových stránek a lépe přizpůsobit naši reklamu vašim zájmům

Sokolovna Průhonice

Denní menu (středa 24. dubna)

Zelná polévka s opečenou klobásou 55 Kč
Nadívaná kachní roláda, bramborové špalíky, červené zelí 225 Kč
Steak z býčího oříšku marinovaný v bylinkách, chřest, houby, brambory grenaille 235 Kč
Vepřové karé sous vide marinované v sójové omáčce, zázvoru a chilli, pakchoi, karotkové pyré, bramborový fondant 215 Kč
Grilovaný zauzený sýr tofu, cous-cous , pyré z červených paprik, jarní zelenina 195 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Pizza Coloseum Průhonice

Denní menu (středa 24. dubna)

CREMA DI ASPARAGI Chřestová krémová polévka, krutony, kerblík 69 Kč
INVOLTINO DI POLLO ARROSTO Pečená kuřecí roláda plněná šunkovou fáší, bramborová kaše, čerstvý chřest 189 Kč
SPAGHETTI CON FILETTO DI MAIALE Spaghetti s vepřovou panenkou, sušenými rajčaty a smetanovou omáčkou 179 Kč
RISOTTO CON ASPARAGI FRESCHI Risotto s čerstvým chřestem, pancettou, máslem a grana padano 159 Kč
PEPERONATA Dušená zelenina po toskánsku gratinovaná parmazánem, rukola, opečený chléb 139 Kč
FEGATO ALLA VENETA Kuřecí játra na cibulce a bílém víně, dušená rýže 129 Kč
PIZZA SPINACI E PANCETTA Pizza se sugem, mozzarellou, špenátem, anglickou slaninou a česnekem
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Paloma Průhonice

Denní menu (středa 24. dubna)

5-chodové polední menu s výběrem ze 3 hlavních chodů a 3 dezertů 1390 Kč
Trilogie
Amuse bouche dle ročního období
Treska s jarní zeleninkou — Filet z tresky pošírovaný s pomerančovou kůrou, podávaný s jarní zeleninou a silnou mrkvovou šťávou s pomeranči a zázvorem
nebo
Variace smržů — Delikátní mousseline ze žlutých a hnědých smržů, podávaný s gnocchi ze smržů a brambor Ratte vařených v drůbežím vývaru se saturejkou
nebo
Telecí svíčková — Grilovaná telecí svíčková glazírovaná omáčkou z morku a tymiánu, servírovaná s čerstvými a opečenými artyčoky, černými lanýži a focacciou s morkem
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených