Nastavení cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.

Sokolovna Průhonice

Denní menu (úterý 12. února)

Vývar z uzeného kolínka s vejcem, bramborami a masem 55 Kč
Grilované krůtí prsíčko marinované v jogurtu a citrónu, zeleninový cous-cous, omáčka sweet and sour 225 Kč
Gratinované cukety plněné masovým ragú, ovčí sýr pecorino, rukola, tomatová omáčka, bazalka 195 Kč
Smažená vinná klobása, pažitkové brambory, naše remuláda, salát z nakládané zeleniny 185 Kč
Zeleninové kari s cizrnou, dýní a jablky, jasmínová rýže, kokosové mléko, koriandr, pakchoi, sezamová semínka 195 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Pizza Coloseum Průhonice

Denní menu (úterý 12. února)

CAPOCOLLO DI MAIALE CON SALSA DI FUNGHI Vepřová krkovice s houbovou omáčkou a pečenými bramborami na tymiánu 189 Kč
POLLO CON POMODORI E OLIVE Grilovaná kuřecí prsa s rajčaty a olivami, dušená rýže 159 Kč
SPAGHETTI CON PATATE E PROSCIUTTO Spaghetti s prosciuttem, bramborami, česnekem a grana padano 149 Kč
FUSILLI CON POLLO E SALSA DI PEPERONI Fusilli s kuřecím masem a omáčkou z pečených paprik, rukola 139 Kč
PIZZA WURSTEL E PANCETTA Pizza se sugem, mozzarellou, párkem, slaninou a paprikami 129 Kč
INSALATA VERDE CON CECI Míchaný listový salát s cizrnou, sušenými rajčaty, olivami a ředkvičkami, jogurtovo-mátový dresink 129 Kč
Rezervovat stůl Přidat do oblíbených

Paloma Průhonice

Denní menu (úterý 12. února)

5-chodové polední menu s výběrem ze 3 hlavních chodů a 3 dezertů 1390 Kč
Trilogie
Amuse bouche dle ročního období
Mušle sv. Jakuba — Pečené svatojakubské hřebenatky obalené v černých lanýžích a parmazánu, doprovázené pečeným celerem na lanýžovém másle a jablky Granny-Smith
nebo
Mušle sv. Jakuba — Pečené svatojakubské hřebenatky obalené v černých lanýžích a parmazánu, doprovázené pečeným celerem na lanýžovém másle a jablky Granny-Smith
nebo
Srnčí hřbet s omáčkou Grand Veneur — Srnčí hřbet v krustě z jalovce a pistácií, podávaný s konfitem z dýně a jedlých kaštanů, přelitý omáčkou Grand Veneur s červeným rybízem
Zobrazit více Rezervovat stůl Přidat do oblíbených